Програма заходів виставки "Форум фермерських технологій"
https://agronewskryvenko.blogspot.com/2019/03/13-programa-fft.html
12.03.2019
Спікер-зона №2
11:00-12:00
Державна фінансова підтримка розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації.
Представники Департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій
12:00-14:00
Свіжі ідеї для бізнесу. Огляд і тренди плодоовочевого ринку. Які культури обрати в сезоні 2019 р. та у перспективі на 3 — 5 років? Перспективні продукти для вирощування.
12:00-12:20Мінімально життєздатний продукт. Як запустити власний продукт, якщо ви — виробник і займаєтеся переробкою (на прикладі трав'яного бізнесу).
Н. Квітка, власник, "Світ Квіт"
12:20-12:40Перспективи вирощування фісташки в Україні. Потенційний конкурент картоплі — батат.
А.Д. Петков, засновник першого Українського фісташкового саду
12:40-13:00Павловнія — новий напрямок в агробізнесі.
Д. Зоря, офіційний представник, Paulownia Clone in Vitro 112®
13:00-13:30Агрофраншиза равликової ферми.
http://ush.ua
С.В. Данілейко, голова, ФГ "РАВЛИК-2016"
13:30-14:00Чи можливо фермеру заробляти на спеціях? Агротуризм як різновид агробізнесу.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015286414165
В. Шакало, засновник, ФГ "Шафран Любимівський"
14:00-15:00
Фермерство і туризм.
Вступне слово.
С.М. Шупик, заступник директора Департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій — начальник відділу підтримки фермерства Мінагрополітики
Сучасне фермерство: диверсифікація для досягнення цілей сільського розвитку.
О. Бородіна, завідувач відділу економіки і політики аграрних перетворень, д.е.н., професор, член-кореспондент НАНУ, Інститут економіки та прогнозування НАН України
Правомочності членів ОСГ та СФГ при здійсненні діяльності у сфері сільського зеленого туризму в Україні.
О. Гафурова, д.ю.н., професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Основні вимоги харчового законодавства до субєктів господарювання, що здійснюють обіг харчових продуктів.
Н.С. Щирова, експерт Директорату безпечності та якості харчової продукції, Мінагрополітики
Дорожня карта розвитку сільського туризму у громаді.
В. Васильєв, голова, Спілка сільського зеленого туризму України
Особливості освітніх програм для сталого сільського розвитку: досвід США.
Т.П. Кальна-Дубінюк, д.е.н., професор, завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму, Національний університет біоресурсів і природокористування України
Сільський туризм: точки зростання.
П. Ярмій, керівник, Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад, віце-президент Таврійського туристичного альянсу, ініціатор проекту Greenways "Соляна Дорога"
Апітуризм та його важливе місце у туристичній галузі.
О. Локутова, к. с.-г. наук, доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму, Національний університет біоресурсів і природокористування України
15:00-15:30
Які теплиці й технології вирощування обрати. Співвідношення масштабу тепличного бізнесу та інвестицій.
М.О. Мельниченко, директор, ТОВ "Перспекта Груп"
15:30-16:30
Європейські програми підтримки малого та середнього бізнесу.
15:30-15:50Служба старших експертів (SES).
Р. Ловак, коордиатор Європейського офісу, Торгово-промислова палата України
15:50-16:10Європейські програми підтримки підприємств малого та середнього бізнесу.
Л. Євстратов, відділ сприяння інвестиціям та керування проектами, Торгово-промислова палата України
16:10-16:30Підвищення бізнес-грамотності агровиробників через тренінг-гру.
А. Осьмак, Фонд ощадних кас з міжнародного співробітництва Німеччини
16:30-17:30
Як перетворити сировину на продукт.Пакування.
16:30-17:00Поради щодо гофроупаковки: як доставити овочі та фрукти цілими і неушкодженими.
А. Ребро, заступник директора заводу гофротари, ПрАТ "Київський КПК" Pulp Mill Holding
13.03.2019
Спікер-зона №2
10:50-12:00
Інструменти для виведення товарів у рітейл та на міжнародні ринки.
10:50-11:20Від кози до сиру — дуже просто!
В. Цвик, засновник та власник, Zinka™
11:20-11:40Проблеми на шляху у рітейл та варіанти їх подолання (салат та зелень).
https://www.facebook.com/freshsalat
О. Шкрібляк, співзасновник, Fresh Salat, Запорізька область
11:40-12:00ЄС-ринок і вимоги.
Г. Перепелиця, експерт з питань експорту, Торгово-промислова палата України
12:00-14:00
Передаємо досвід кооперації. Фермерська кооперація.
12:00-12:20Стратегія розвитку ринку равликів в Україні шляхом фермерських об‘єднань.
А. Дзюбан, співзасновник, компанія Tante Snails
12:20-12:40Історія кооперативу — від створення до будівництва власного цеху заморожування ягід.
https://www.facebook.com/Finemeadow
Т. Андрійчук, член правління СОК, керівник цеху заморожування, СОК "Файна поляна"
12:40-13:00Кооперація кооперативів ягідного, бджолярського та молочного напрямків на Тернопільщині, доцільність та переваги.
https://www.facebook.com/faini.gazdy
І. Велиган, виконавчий директор, КО СОК "Файні Ґазди"
13:00-13:30Співпраця кооперативів та агрохолдингів — міф чи реальність?
В. Мартюк, директор Благодійного фонду, Агрохолдинг "МРІЯ"
13:30-14:00Сільськогосподарська кооперація: правові плюси та мінуси.
https://www.facebook.com/MykhailoDvorakPartners
М. Дворак, адвокат, керуючий бюро, АБ "Михайло Дворак і Партнери"
14:00-15:00
"Розумні" технології та інновації.
14:00-14:30Нові технології та інновації у сучасному ягідному бізнесі.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008285601694
Є. Харлан, к.е.н., директор з розвитку найбільш технологічно насиченого ягідного господарства в Україні, ТОВ "Нікдарія" iBerry™
14:30-15:00Відеопродакшн і просування в Youtube.
О. Рослов, режисер, телеканал "Інтер", "Інтершкола"
Першоджерело: Форум фермерських технологій
Немає коментарів:
Дописати коментар